top of page

VÅR RESA

Från idé till verklighet

VD och grundare

Wilma Emanuelsson

Mitt namn är Wilma Emanuelsson och jag är en 19 entreprenör baserad i Göteborg.

 

2021 deltog jag i HackYourWorld där idén om att använda eye-to-speech som ett hjälpmedel för dyslektiker kom till mig. Idag jobbar jag för fullt med att förverkliga denna vision och öppna upp en ny värld i de områden där tekniken brister.


 

2A8A6467.JPG

Februari 2021

HACKYOURWORLD2021

Wilma Emanuelsson kommer på idén till iTrack Reading under HackYourWorld och tar hem vinsten.

Mars 2021

COACHING AV DRIVHUSET

Efter vinsten i HackYourWorld fick Wilma gratis coaching av Aron Podavka på Drivhuset där de tillsammans hittade sätt att utveckla iTrack Reading inför marknaden.

2A8A6268.JPG

OM OSS

Nya i teamet!

Med att iTrack Reading växte i marknadspotential, växte även teamet. I slutet av 2021 gick både Agnes Alveros och Lee Johannisson med i utvecklingen, någonting som skapade en stabil grund i företaget på många sätt. 

Med passion för etik, samhällsutveckling och utbildning, studerar även Agnes sitt sista år på gymnasiet. Som insiktsfull, pålitlig och beslutsam har hon mycket att tillbringa när det kommer till företaget - både inåt och utåt. Agnes har jobbat mycket med iTrack Reading’s tillväxt med fokus på identitet och varumärke. 

Hennes intresse för utbildning växte fram i tidig ålder då hon alltid har värderat kunskap högt. Agnes insåg snabbt att hennes driv låg i linje med det iTrack Reading har i mål att uppnå.

"Alla borde ha likadana förutsättningarna till kunskap och därför jobbar jag på iTrack Reading."

 

Tillsammans med Agnes gick även Lee Johannisson med i projektet. Med ett brinnande intresse för teknik, problemlösning och rättvisa driver hon iTrack Reading framåt. Hennes starka förmågor inom organisering och kommunikation håller hon ihop teamet och håller processerna stabila. 

"Jag vill se till att projektet ständigt utvecklas eftersom jag tror på att denna ide kommer förändra liv."

Men en ide kommer inte kunna förändra liv om den inte genomförs med en systematisk grund. Lee Johannisson är klistret i teamet och tillsammans med Agnes Alveros stödjer de Wilma i produktutvecklingen.
 

2A8A6330.JPG

Agnes Alveros

2A8A6308.JPG

Lee Johannisson

bottom of page